dilluns, 20 de gener del 2020


ESPECTACLE D’INAUGURACIÓ DE LA CELEBRACIÓ DEL 1050è ANIVERSARI DE SANT CLIMENT DE LLOBREGAT
100 ANYS DE MÚSICA: ELS RECORDS DELS NOSTRES AVIS

L’espectacle d’inauguració dels actes de celebració del 1050è aniversari del nostre pobles, va omplir d’emoció el Casal de Cultura de Sant Climent. Més de 350 persones van assistir a aquest espectacle musical i van gaudir de moments i records inoblidables, que ens van oferir Francesc Esteve, Estefania Sànchez, Laia Sternfel, José Gallardo, Marià Vendrell i que va comptar amb la sorpresa de la participació de Betina.


Com deia el cantant, 1050 anys són molts i és obligatori recordar la gent que els ha viscut i ens ha portat on som.
Començant en els anys 20 del segle XX, aquest espectacle estava construït al voltant dels records dels nostres avis que anaven apareixen d’un vell bagul: la presència de Primo de Rivera a Sant Climent, la guerra civil, els anys foscos, la ràdio, el cinema, la música catalana o la Festa Major, s’anaven representant i cantant amb un treball musical excel·lent.



Els aplaudiments en cada número evidenciava el clima màgic que es va crear al Casal de Cultura dissabte 18 de gener.

L’espectacle dirigit i produït per Francesc Esteve va posar a l’escenari cantants com Antonio Machín, Frank Sinatra o Gene Kelly o moments teatrals tan recordats com el Mar i Cel de Dagoll Dagom. Es tot m,oment es va viure un record especial per a tota la nostra gent gran, les dones i homes que en darrer segle han fet de Sant Climent el poble que coneixem.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada