dilluns, 28 de novembre del 2011

4a. Trobada d'Estudiosos i Centres d'Estudis d'Eramprunyà

Ja tenim a punt la 4a. Trobada de Centres d'estudis d'Eramprunyà que enguany celebrarem a Castelldefels. 
 
Ja són quatre edicions, des de que el desembre de 2007 un grup de gent vam començar a parlar d'organitzar  jornades d'estudis basades en els pobles de la nostra Baronia. Després de la 1a. edició a Gavà, Begues i Viladecans han albergat la Trobada que aquest any realitzarem a Catelldefels el proper dissabte, dia 3 de desembre. 

Ja en la primera Trobada hi vam participar investigadors de Sant Climent i no hem deixat de fer-ho des d'aleshores, tot i que no va ser fins la darrera Trobada a Viladecans que ho vam fer a nom de"+ de 1000. Històries de Sant Climent de Llobregat" i com a part plenament activa de les propostes que van sorgint en el si d'aquest grups que formem els Centres d'Estudis d'Eramprunyà.


Us convidem a tots a participar en els actes del programa que us adjuntem, i volem fer especial menció als estudis que es presentaran des de Sant Climent:

  • L'Heràldica i la Vexil.logia al llibre de la baronia d'Eramprunya, per part de Sebastià Herreros de "+ de 1000. Històries de Sant Climent i de la societat Catalana de Vexil.logia
  • Anàlisi econòmica de 8 pobles del voltant d'Eramprunyà el 1879, a càrrec de Jordi i Guillem Martí de la Universitat de Barcelona
"+ de 1000. Històries de Sant Climent de Llobregat", participa d'aquesta trobada al costa del grup "Tres Torres de Viladecans", el "Centre d'Estudis de Gavà", el "Grup de Recerques Històriques" de Castelldefels i del "Centre d'Estudis Beguetans".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada