divendres, 6 de març del 2020

Més de 1300 assistents als actes del 1050è aniversari!

Des de que vam iniciar les activitats de celebració del 1050è aniversari de Sant Climent de Llobregat,  la participació ha estat molt nombrosa. en els mesos de gener i febrer, més de 1300 assistents han participat en els actes preparats.
Els 450 alumnes de l'escola ja han viscut les passejades per la història del nostre poble en les que s'ha repassat i recordat els personatges que han viscut i fet créixer Sant Climent.  Juliana i el seu espòs Llobell o Marieta la Cantadora, el rei Pere II o les vivències del mercat, la farga o el pas de comerciants i guerrers pel Camí Ral, han protagonitzat les passejades que han fet totes les classes de la nostra Escola.
El concert d'inauguració i les representacions al gimnàs de l'escola i a la Plaça de la Vila han estat els actes més concorreguts.
El proper diumenge dia 15 de març El Camí de Pere II ens farà compartir la història del nostre poble i del nostre País i ens portarà a seguir el darrer viatge del rei. Si ens voleu acompanyar recordeu que agafarem el cotxe de línia de 2/4 de 8 del matí a la plaça, anar ben calçats, portar esmorzar i beguda. La caminada és de 20 kilòmetres i en pla, si exceptuem la  pujada des de Sant Boi a l'Estret de Roques. Si ho preferiu, la sortida des de la Plaça del Rei de Barcelona la farem a 2/4 de 9 el matí. Al llarg del recorregut anirem comentant detalls de la nostra història i els llocs que anem passant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada